Vincid Design 2018-03-23T09:51:58+02:00

Брандът „Винсид Дизайн“ стартира през 2015г. в град Ямбол, когато отваря врати и първият магазин за декоративни продукти. По-късно, през 2016г., се появява и магазинът в град София.

„Винсид Дизайн“ предлага декорация за обзавеждане на дом, градина, офис или обект

 

Декоративни продукти

Повечето продукти са внос от Холандия и са с високо качество. Независимо дали тепърва обзавеждате или освежавате дизайна, „Винсид Дизайн“ ще ви предложи различни решения. Артикулите са изработени от разнообразни материали – текстил, метал, порцелан, дърво, камък и стъкло. Ще намерите стилове и продукти, подходящи както за ежедневна, така и за празнична употреба.

Декоративни услуги

Всяко събитие, независимо дали е личен или фирмен празник, предполага специална атмосфера. Така формирате силни преживявания и емоционални спомени в себе си и околните.

Свържете се с нас, разкажете ни какъв е Вашият повод – сватба, кръщене, рожден ден или фирмено парти. Ще Ви помогнем да изпипате всеки детайл по индивидуален дизайн.

Празнични предложения

Сезонните празници са чудесен момент да внесете разнообразие чрез смяна на декорацията. „Винсид Дизайн“ предлага широка гама от празнични продукти, подходящи за Вашия дом, градина, офис или обект.

Предлагаме и цялостни решения за изграждане на интериорна декорация по индивидуално задание на клиент. Поканете празничното настроение в своето пространство!

Български автори и партньори

Магазините на „Винсид Дизайн“ предлагат продукти на български автори. Вярваме, че българските продукти са първокласни – те са дело на много талант и себеотдаденост.

В магазините ни ще намерите:

Специални предложения

Възползвайте се от специалните ни сезонни намаления, кампании за единични артикули и outlet продукти.

Подарете ваучер и изненадайте някого с красивите ни предложения.

Подарете чрез нас избрани продукти – ние ще ги опаковаме и доставим от Ваше име.

Безплатна доставка при всяка поръчка!

Създайте свое уникално и персонализирано пространство и декорирайте живота си със стил с продуктите на „Винсид Дизайн“!

Неслучайно в магазините „Винсид Дизайн“ предлагаме не просто аксесоари за дома, а бижута за Вашия дом.
Обичаме това, което правим и това си личи!

Очакваме Ви!

Силвия Желева,
Основател на „Винсид Дизайн“