Практично,свежо и различно – пролет е.

Колкото по – малко време остава до пролетта, толкова повече нямаме търпение тя да настъпи и внесе свежест и топлина в сърцата и домовете ни след студените зимни дни. Декорацията на дома в пролетни краски ще ни помогне да се заредим с настроение и положителни емоции.

Да преобразите пролетно жилището си сами чрез декориране или редекориране и с минимални средства, не винаги е толкова трудно, колкото звучи. Нужни са ви няколко свежи идеи, малко подръчни средства и търпение, разбира се. Подготвили сме практични идеи за декорация, които ще създадат специална атмосфера във всеки дом. Всичко е практично и лесно постижимо.

1.Меките одеала,заметнати красиво на дивана заместваме с възглавнички.Те С десен на свежи цветя са нещото,което преобразява дома веднага.

Ето и едно предложение от нашата категория “За дома”:

http://vinciddesign.com/produkt/бутикова-възглавница-flower-power/

2.Често при пътуванията си виждам как чашите освен практично се използват и за декорация-в една табличка на масата с допълнение вазичка в пролетен цвят и имате много свежо и практично допълнение.

Какво ще кажете за нашите чаши?

http://vinciddesign.com/produkt/svezh-serviz-za-topla-napitka-spring-feeling/

 

 

 

3.Тази година в тенденциите за дома се открояват плодовете от керамика като акцент.Ние залагаме на белите череши като свежо и ненатрапчиво допълнение:

http://vinciddesign.com/produkt/dekorativni-chereshi-white-cherries/

Другото ни “черешово”предложение е свежи пръстени за салфетки:

http://vinciddesign.com/produkt/prasten-za-salfetka-french-chic/

4.Сервизът за хранене на почит като аксесоар,като нещо практично и красиво.

Чиниите, които са като картина на Ван Гог. Те са усещането за топлината на красива цветна градина, те ще направят вашата трапеза несравнима. Всяка гозба ще бъде като произведение на изкуството при поднасянето им в този сервиз за хранене.

А нашето предложение е:

http://vinciddesign.com/produkt/visokokachestven-serviz-za-hranene/

By | 2019-07-09T16:35:24+03:00 март 13th, 2019|Полезно за дома|0 Коментара