Plan-ирай си времето ✔️

Всеки от нас има нужда от малко организация и красив начин за записване на  цели,задачи и мечти.Забързаното ежедневие и животът под график са причината за стрес и много забравени ангажименти и внезпано връхлетяли ни идеи.

Дали сте домакиня на пълен работен ден,работите за себе си или пък сте с график,пълен със срещи…стресът е един и същ.

Планерът и неговите ползи са толкова очевидни,че според редица научни изследвания използването на хартиен носител в ежедневието намалява стреса и увеличава работоспособността.

Желанието ни да увеличим своят асортимент,да открием перфектният подарък за забързаната жена и да събудим твореца във всяка една от вас,ни доведе до мисия “Откриването на перфектния планер,органайзер,бележник”.

Добрата новина  този път е количеството,което не е за сметка на качеството.Много различни като идея и дизайн,всички цветни и много интуитивно създадени за женските нужди.

Резултатът е организирано ежедневие,нахвърляни идеи и имена на козметика,нов моден сайт или добър дерматолог,които са прилежно записани.Няма главоблъсканица “как се казваше,като че ли започваше с буквата “М”или пък беше с “К”…”

Мили дами,грабвайте планерът и смело дерзайте в своите цели и мечти!

By | 2019-07-09T16:36:03+03:00 февруари 1st, 2019|Полезно за дома|0 Коментара