Как се сбъдват мечти за 4 години?

Нашите мечтите се сбъдват! И вече дори празнуваме своя четвърти рожден ден. Както всяка година, искаме да споделим мига с вас – хората, които повярваха в нас. Ще ви споделим какво ни прави толкова щастливи, а в края на статията ще откриете изненада за вас, нашите най-лоялни клиенти.

Началото беше трудно, но проходихме смело и вече вървим уверено. За 4 години Винсид дизайн порасна и се превърна във вашето любимо място за подаръци за дома и вашите близки. Вече имаме два магазина (в София и Ямбол) и динамична онлайн връзка с клиентите си (чрез официалния сайт и чрез официалните страници във Фейсбук и Инстаграм).

Спечелихме доверието ви, защото се развиваме заедно с вашите потребности. Пазаруването с нас е лесно, бързо и приятно:

  • В сайта има над 500 артикула за всякакви поводи и събития, за всеки вкус;
  • Можете да поръчвате онлайн, по имейла, през профилите в социалните мрежи, по телефона или чрез любимото ви приложение;
  • Можете да поръчвате със скрийншот от всеки канал, както и от витрината на магазините ни в София и Ямбол;
  • Можете да поръчате подаръка от всяка точка на света с доставка директно до адрес на получател, а ние го опаковаме и добавяме персонализирана картичка;
  • Можете да комбинирате любимите си продукти на изгодни цени с нашата вълшебна Vincid Box;
  • Можете да персонализирате своите чаши за топли напитки по собствен дизайн и да превърнете сутрешния си ритуал в истински лично преживяване с нашите Vincid чаши;
  • Получавате поръчката си с опция за тест и преглед и можете да върнете до 14 дни продукта, а ние ви предлагаме лесна замяна или възстановяване на сумата.

Винсид дизайн не е просто подаръчен бранд, тъй като предлагаме и множество услуги в сферата на интериорната декорация за вашите специални поводи:

Екипът на Винсид дизайн се разраства всяка година, а опакованите подаръци са точно 4569. Не успяхме да преброим обаче всички дребни нещица, които харесахте за себе си докато пазарувахте за своите любими хора.

 

 

Броим и усмивките ви, изчисляваме коефициента ви на щастие и удовлетвореност. Знаем, че колкото повече обич влагаме, толкова повече радост ви носим. Благодарим на своите над 10 000 фена в социалните мрежи, които ни дадоха оценка 4,9 с близо 100 положителни обратни връзки, както и десетки съобщения, имейли, снимки и видеа. Така разбрахме колко много доверие имате в нас! Благодарим за топлите думи, споделяме малка част от последните 3 месеца:

 

Ние знаем откъде тръгнахме – едно малко магазинче в Ямбол, продавачи на надежда. Надежда за повече топлина, обич и хармония в домовете и сърцата ни. Днес сме щастлива част от вашите дни, защото се връщате при нас всеки сезон, за всеки празник, за всеки личен повод.
Няма да спираме да ви изненадваме и радваме с разнообразие и отлично обслужване!

Заповядайте да отпразнуваме заедно нашия 4ти рожден ден!

Големият купон ще направим у дома, в Ямбол, където сме ви подготвили вкусен и красив рожден ден. Ще празнуваме с вас, защото без вас ние няма да бъде това, което сме! Винсид дизайн се развива като модерен бранд, уловил всички предимства на дигиталното, но и съхранил в себе си емоцията на малкия бутик и живия контакт. Елате при нас, идва пролетта, разходете се, а ние ще ви усмихнем!

 

Каним ви на своя 4ти рожден ден на 30.03 (събота) от 12:00 часа в ресторант “Алпинеум”, на ул. Браила 5-1, гр. Ямбол, 8600 – защото сте специални!

Минете и през нашите магазини в град Ямбол, ул. Георги Дражев 16 или град София, ул. Уилям Гладстон 32. Изненади ще има за всички!

Очакваме ви с нетърпение!

С обич и благодарност,

Силвия Желева

/Управител и основател на Винсид дизайн/

By | 2019-07-09T16:35:13+03:00 март 25th, 2019|За душата|0 Коментара