Есента е тук

Есента вече е тук, а божествените й топли цветове са истинска наслада за душата и очите. Големият избор от топли нюанси, като от четка на прецизен художник, засияват в дома ни и внасят топлина и уют.На масата, по стените, на балкона, в двора – навсякъде бихте могли да сложим декорации, вдъхновени от този прекрасен сезон.

Да си призная, снощи заваля и рязко захладня и аз веднага реших да се развихря.

Направих си списък какво да открия в съкровищницата на парка през есента и как точно да съчетая с вече наличните ми свещници и сухи цветя. Освен това ми се прииска да сменя калъфките на възглавниците и да запаля ароматна свещ с вкус на ванилия, канела и какао. Така де, свещта е чудесен заместител на така калоричното горещо какао със сметана.

Ако си имате прозрачни купички или таблички за сервиране, можете тази есен да го декорирате с кестени, свещ и някой красив аксесоар типичен за сезона.

Със сигурност няма да Ви омръзне, докато вечер сте под мекото одеяло и четете любима книга. 

Да, призив към дома си е есента. Обичайте прекрасния си дом, четирите стени, между които живее сърцето ви. Декорирайте го с любов,щипка креативност и умереност.Той в замяна ще ви даде уютни вечери и топли есенни дни.