5 любими продукта в Икеа, които препоръчвам на клиентите си

Первазът за снимки/картина от серията Maleras в комбинация с жица за завеси, която е постоянен артикул в магазина.
Това е толкова любима идея на дизайнерите в Икеа, която аз прилагам много често в домовете на своите клиенти. Дали ще бъде този перваз или някой друг от предлаганите в Икеа, няма значение.
Красивата посуда не е скрита, а е като акцент в кухнята и създава невероятното усещане за уют. На мен лично ми напомня за скърцащи дъски по пода, стара кухня с перденце на прозореца и възрастна италианка, приготвяща къкрещ сос за паста.

Вторият любим артикул от гиганта Икеа е отново за кухнята-леген за миене на съдове от серията Grundvattnet .
Пасва почти на всяка мивка и е в бяло – гаранция, че е подходяща за 90% от потребителите. Удобна е, ако се налага да накиснем прибори или съдове, да полеем цветята си (знаете орхидеите например обожават водна баня откъм корените).
За мен си беше откритие, защото аз отказвам да имам леген у дома(не намерих красив такъв)и този леген за кухнята ми е перфектният помощник.
Използвам го с всевъзможни приложения, а от клиенти имам обратна връзка, че също го използват постоянно.

Артикул номер 3 е прекрасното цялостно решение на дизайнерите в Икеа за кафе кът. С тези аксесоари и малки радости си имаме собствена кафе станция у дома. За любител на кафето като мен това си е радост за окото.
А плочките – те са must!
Мислих си, че в кухнята у дома, като е в ретро стил няма да подхождат, но рискувах и се оказа, че невероятно добре си пасват.
Така че не се замисляйте, не подхождат само на индъстриъл стил кухни. 🙂
Тук нямам конкретен любим артикул,по-скоро усещането за любимо кътче.Икеа имат много интересни аксесоари за кафе, които си струва да разгледате.
Чаши рядко купувам оттам, но няма да е как иначе, все пак “Винсид Дизайн” е рай за ръчни творения и имам десетки чаши от различни автори, коя от коя по-уникални.

Снимка от моя дом.
Плочките пасват перфектно.
Идеята за библиотека във всяко възможно кътче на дома идва от конзолата Sibbhult.
Символичната цена от 1 лев я прави идеално решение за детски стаи, всекидневна, спалня и изобщо всяко възможно кътче с малко празно пространство.
Винаги съм се възхищавала на датчаните да сътворяват уют от всяко малко пространство. Сякаш само на 20кв.м имаш всичко нужно, без да ти стиска гърлото от претоварена атмосфера.
Собствена библиотека във всяка стая,звучи като