За сватбите,за Големият ден,за сбъднатата любов.

Независимо дали си признаваме или не,всяка от нас мечтае за големия ден,за принца на бял кон и за онази бяла и пишна рокля от филмите.

Първият сватбен танц и песента от сватбата са като мелодия,която звучи години в нас след това.Вълшебното “завинаги” и трепета по съкровеното вричане са нещо много интимно за всяко порастнало момиче.

Малките детайли,стъпките в изпълняването на всички свещенодействия и личната ни проекция на мечтата “Сватба” са наистина голяма отговорност,но и наслада.

Роклята е като свещения Граал в процеса и е най-важна,за да се чувства булката като принцеса.

Следват халките,аксесоарите,прическа и грим…бих казала,че ако съществува съвършенство,то би било именно сввтбения ден.Булката е порцеланова кукла,младоженецът с любящ поглед на възхищение,любимите хора около нас усмихнати…

И идва ред на декорацията,на запечатаните спомени,на малките фетайли в украсата-истинско пиршество за сетивата.

Ваша снимка от Големия ден в красива рамка с любовно послание,вашите сватбени чаши от нежно стъкло и съвършени елементи,красива кутия за обувките на булката-това е нашата сватбена категория.

В нея може да откриете сватбени подаръци,малки допълнения към подаръка,начини за съхранение на спомени от този мечтан ден.

А сватбените ни чаши или чашите за сутрешното влюбено кафе са невероятни.

Излишно е да казвам,че ще получите вашата поръчка опакована прекрасно,с картичка с пожелание и нашата традиция-малко подаръче за благодарност.